A zsírbontás és annak folyamata kevésbé közismert, pedig nagyon fontos szerepe van az alakformálásban. A zsírbontó kezelések a has, comb, fenék területén felhalmozódott zsírsejtek eltüntetésében rövid idő alatt látványos eredmények elérése képesek. Bejegyzésünkben ezért most összeszedtük a legfontosabb információkat, amiket a zsírbontásról kell tudnod.

Hogyan alakulnak ki a zsírpárnák?

Nem kívánt zsírpárnák szinte mindannyiunkon előfordulnak. Az, hogy testünkön hol alakulnak ki zsírpárnák, az határozza meg, hogy az adott testrészen található zsírsejtek száma mennyi és hogyan reagálnak a test anyagcsere-változásaira. A zsírpárnák kialakulása az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a folytonos stressz és a nem elegendő folyadékbevitel következtében történik. A testünkben található víz állaga megváltozik és kocsonyás állagúvá válik.

minden-amit-a-zsirbontasrol-tudni-szeretnel-2

Mi pontosan a zsírbontás?

Sokan tévesen azt hihetik, hogy a zsírbontás egyenlő a fogyókúrával. A fogyókúra minden olyan módszer, ami az egész testre vonatkozóan, ideiglenes, általános súlyvesztést biztosít. Ezzel szemben a zsírbontás célja, hogy egy adott területre fókuszálva bontsa le a zsírpárnákat. Tehát a zsírbontás csakis célzottan történik, amelynek lehet több formája is. 

A zsírbontó kezelés során a különböző hatóanyagok és a modern technológia segítségével a felesleges kocsonyás állagú víz feloldódik, és újra folyékony halmazállapotúvá válik, ami lehetővé teszi, hogy a víz távozzon a testből. Azzal, hogy a felesleges víz távozik a szervezetből, eltűnik a kocsonyás folyadék a bőr és izom közül, így a kezelt testrész visszanyeri rugalmasságát, és feszességét.

Hogyan működik a Winshape zsírbontó alakformáló kezelés?

A Winshape kezelés által alkalmazott 3 technológia a zsírbontás egyik leghatékonyabb formája, amivel akár 3 cm mérhető fogyást eredményez a kezelt felületen egyetlen kezelés alkalmával. A zsírbontó kezelés során a ReCell gép 3 technológia segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcseréjét. A kezelés eltávolítja a felesleges vizet és regenerálja a kötőszövetek tapadási képességét, így a kezelt bőrfelületen visszanyeri rugalmasságát.

minden-amit-a-zsirbontasrol-tudni-szeretnel-3

Milyen hatóanyagokat alkalmazunk zsírbontáshoz?

A zsírbontó kezelés során használt, a Winform Medical által kifejlesztett, úgynevezett Phospholipids gél különböző orvosi tisztaságú aktív hatóanyagokat tartalmaz. A gél összetevői között megtalálható 

  • a szójalecitin, amelynek hatására eloszlik a zsír és és lehetővé teszi a szervezet számára, hogy megszabaduljon a felesleges zsírtól
  • a kékalga-kivonat, egy antioxidáns, ami gátolja a szabadgyökök kialakulását és a lassítja a bőröregedést
  • a koffein, ami segíti a méregtelenítést és a pangó folyadék eltávolítását
  • a C-vitamin, ami erős antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a kollagén képződést és szembeszáll a szabadgyökökkel. 
  • kocsányos tölgy kivonat, mely bőrjavító és szövet összehúzó tulajdonsággal bír
  • varázsmogyoró kivonat, melyet kisebb bőrfertőzéseknél és a bőr nyálkahártya gyulladásainál használnak

Szabadulj meg Te is a felesleges zsírpárnáktól már az első alkalommal és próbáld ki Winshape zsírbontó alakformáló kezelésünket! Jelentkezz be InnoArt Med esztétikai központunkba!