Mitől egyedülálló
a ReCell által
használt technológia?

A világon elsőként a ReCell alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely 3 technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben. A Tecar hullám, az Ultrahang, valamint a Lökéshullámok együttes használatával kimagasló és látványos eredmények érhetők el már az első kezelést követően. Egyetlen kezelés alkalmával 3 különböző hatás érhető el, ezáltal lerövidíthető a kezelés időtartama is.
Próbáld ki
bemutatószalonunkban!
Nézd meg kisfilmünket, és ismerd meg a WinShape alakformálás technológiáját!
Használd ott, ahol
a legnagyobb szükség van rá
A ReCell innovatív technológia lehetőséget ad arra, hogy helyspecifikusan is alkalmazható legyen, tehát csak a legproblémásabb területen fejtse ki hatását. Csak a hasi területen vagy a combokon van szükség a kezelésre? A ReCell könnyű, felhasználóbarát programjainak köszönhetően ez soha nem volt még ennyire egyszerű és hatékony.

Zsírtöbblet:

A zsírsejtek méretének a csökkenését az alkalmazott technológiák és hatóanyagok teszik lehetővé. A TECAR hullám képes a szövetek közt felhalmozódott zsírt és a már kocsonyás állagú, salakanyagokkal dúsított vizet feloldani. A vizet “kiszabadítani” azért szükséges, hogy újra folyékony halmazállapotú legyen, megkönnyítve annak eltávolítását.. A TECAR hullám és az ultrahang további segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a vér- és nyirokkeringést fokozó hatóanyagokat, hogy a feloldott zsír és salakanyagok könnyebben tudjanak távozni a szervezetből. Az akusztikus lökéshullám tovább fokozza a salaktalanítást, hiszen segítségével a könnyebben és gyorsabban jut el a salakanyag a szervezet takarításáért felelős nyirokszerveihez. A micro-hydro masszázs által tiszta víz/ szövetközi folyadék veszi át a salakanyaggal dúsított “kocsonya” helyét.
A kezelt terület centiben mérhető változásokon megy keresztül!

Cellulit:

A cellulitnak több fajtáját különböztetjük meg és azon belül is vannak fokozatok. A probléma típusától és milyenségétől függően választjuk ki a legmegfelelőbb hatóanyag összetételt és építjük fel a kezelési protokollt. A cellulit kezelésénél is fontos a salaktalanítás és a narancsbőr típusától függően a zsírtöbblet csökkentése.
A 3 technológia hatékonyan küzd meg a zsírtöbblet okozta, az ödémás és a kemény, rostos cellulittal is!

Feszesítés, lifting:

Vannak olyan testrészek, melyek feszesítésre, liftingelésre szorulnak. Gondoljunk csak egy felkarra, egy fenékre, vagy bármely olyan testrészre, ami nagy zsírtöbblet csökkenésen ment keresztül. A WinShape kezelés alkalmával stimuláljuk azokat a fibroblaszt sejteket, melyek a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelős kollagén és elasztin rostokat termelik. Emellett a feszesítés sem mehet végbe salaktalanítás nélkül, szükséges a kötőszövetek közül eltávolítani a felhalmozódott salakanyagokat, bomlástermékeket, vizet. A salaktílanítást követően a sejtek és szövetek is tökéletesebben végzik munkájukat. A “megtisztított szövetek, sejtek” jobban fel tudják használni a kezelés alkalmával bejuttatott feszesítő, regeneráló hatóanyagokat. A kezelt terület szöveteinél feszesebb, rugalmasabb állag érhető el!
A feszesítés egy hosszabb regenerációs időt igénybe vevő folyamat, ami a kezelést követő napokban és hetekben is folytatódik a szövetekben.
MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST A RECELL?
R

cellulit kezelése

 
R

szülés okozta elváltozások visszaállítása

 
R

striák eltávolítása

 
R

hegek halványítása

 
R

bőr rugalmasságának visszaállítása

 
R

bőrhibák eltávolítása

 

Nézd meg a saját szemeddel a szépítő kezelések jótékony hatását!

Striák kezelése belső combon, 6 alkalom után

előtte

utána

Megereszkedett bőr kezelése felkaron, 10 alkalom után

előtte

utána

Cellulit kezelése fenéken, 6 alkalom után

előtte

utána

Fájdalommentes módszer mellékhatások nélkül
A ReCell forradalmi módszere az egyedülálló elektromos impulzuson alapuló lökéshullám, amely 3 különböző technológia ötvözetéből épül fel.

A ReCell 3 alkalmazott technológiája

1. TECAR hullám

Ha lökéshullámok segítségével stimuláljuk a sejteket, rengeteg folyamatot vagyunk képesek sejtszinten is stimulálni, serkenteni, ezáltal jóval látványosabb és intenzívebb eredmények érhetők el, mint egy egyszerű krém vagy injekció használatával.

A WinForm Medical Engineering szakértői megalkották azt a frekvenciát, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni.

A módszer lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, károsítanánk a sejteket, illetve a bőrszövetet. A készülék alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokat használ hordozóként, melyet egy állandó áramú generátor termel, amely képes a bőr ellenállásának megváltoztatására, stabil és reprodukálható körülményeket teremtve.

A TECAR hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.

A módszer segítségével lehetővé válik a lökéshullámok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hátteret alkalmaznánk. Gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok, a felbontott zsír könnyebben távolítható el a szervezetből.

2. Ultrahang

Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek mélyére. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.

Lökéshullám

Ez a fajta elektrostimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett. Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal, a WinShape elektromos impulzusok által állítja elő az akusztikus lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a fájdalommentességet és a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.
Q

Mechanikus lökéshullám:

• fájdalmas
• hangos
• 50 kezelés után a fejet cserélni kell, mert kopik
• nincs hosszú távú garancia
• káros hullámokat bocsájt ki
• melegíti, roncsolhatja a sejteket

R

A ReCell elektromos impulzuson alapuló lökéshulláma:

fájdalommentes
csendes
a fej nem kopik
5 év garancia
nincs elektroszmog
nem roncsolja a sejteket

ReCell a Vendégek szépségének, a kozmetikusok egészségének szolgálatában
A rádiófrekvencia használata melegíti a sejteket, amik a nem megfelelő alkalmazás vagy megfelelő technológia hiánya miatt akár meg is éghetnek, roncsolódhatnak. A gép feje gyorsan felmelegedhet, ami idő előtti elhasználódáshoz vezet, nem is beszélve a keletkezett elektroszmogról, amiben a kozmetikusok naponta órákat is eltöltenek. A ReCell egyedülálló technológiájának köszönhetően elnyeli azokat a hullámokat, amelyeket a sejtek nem hasznosítanak, és mindezt anélkül, hogy túlhevülne. Magába zárja az elnyelt hullámokat, ezáltal biztonságos környezetet teremt a kozmetikusoknak is.
Kinek ajánljuk?
A ReCell forradalmi technológiáját azoknak a kozmetikusoknak ajánljuk,…
=
akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek
=
akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül
=
akik minőségi, valóban hatékony szolgáltatást szeretnének nyújtani Vendégeiknek
=
akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni a bőrfeszesítés és fiatalítás terén

“A napokban egy egyedülálló alakformáló kezelést próbálhattam ki. A kezelés nem csak, hogy segít az itt-ott megjelenő zsírpárnák eltüntetésében, de még a szervezetemre is jótékony hatást gyakorolt.

Nem elhanyagolható a push-up hatás sem 😉
Naná, hogy a kedvenc alakformáló kezelésem lett!

Szívből ajánlom mindenkinek, aki eltökélten elindulna a változás útján és már az első kezeléseket követően centikben mérhető változást szeretne látni.

És ne feledjétek, a helyes étrend és a rendszeres mozgás segít a céljaitok elérésében.”

Pirner Alma
online tréner, párkapcsolati & nőiesség coach,
tanácsadó és egzotikus tánc világbajnok

Egyedülálló garanciális feltételek
az elégedett felhasználókért
Az egész világon példátlan módon, a ReCell gyártója, a WinForm Medical Engineeering 5 év teljeskörű garanciát kínál gépeire. Csatlakozz Te is az egyre bővülő felhasználói körhöz, és élvezd a WinShape nyújtotta előnyöket. Brazília, Olaszország, Lengyelország és az Arab Emirátusok után Magyarországra is megérkezett a WinForm innovatív technológiája, melynek használatával kiemelkedő eredményeket érhetők el már a legelső kezelést követően is.
Tudj meg többet a technológia hátteréről!
A WinShape partnerprogrammal járó előnyök:
5 év garancia
l
ISO minősítés
Számítógépes software segítség
Képzés
Marketing támogatás
Csatlakozz WinShape partnerprogramunkhoz,
és élj az egyedülálló lehetőségekkel
A ReCell használatával nem csak egy innovatív, a világon egyedülálló technológia áll majd szalonod rendelkezésére, de partnerprogramunknak köszönhetően céljaid elérésében is segítünk. Egyedi gépbérlési és kipróbálási lehetőségekkel, exkluzív ajánlatokkal és marketing támogatással segítjük partnereinket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Kérj egyedi ajánlatot, és élj a WinShape nyújtotta előnyökkel.

Az InnoShape Kft. célja, hogy a lehető leghatékonyabb, legújabb technológiákkal és gépekkel segítse a kozmetikus szakemberek munkáját. Magyarországon kizárólag nálunk, a WinShape partnerprogram keretein belül érhető el a ReCell egyedülálló technológiája, mely a megjelenés után mindössze fél évvel már meg is található kínálatunkban.

Innováció, egyedülálló nem invazív technológia, teljes mértékben fájdalommentes kezelések a ReCell-nek köszönhetően. Csatlakozz hozzánk, és légy egy összetartó, országos szakmai csapat tagja.

Próbáld ki referenciaközpontunkban!

Referencia központunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. Az esztétikai központ szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságát. 

Referencia központunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Eltüntetnék néhány centit. Vegyék fel velem a kapcsolatot.

[Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.winshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]

A Légy Te a változás csoport támogatója

Referenciaközpontunk címe:
InnoArt Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788