Ha fejlődni szeretnél, és ennek érdekében egy hosszú távon is jól működő beruházáson gondolkozol, gyere el bemutatószalonunkba, próbáld ki a saját bőrödön a gép hatását, és nézd meg működés közben.

Art Med Aesthetica bemutatószalonunk Budán, a 2. kerületben található, ahol szeretettel várjuk kozmetikus, bőrgyógyász és egyéb, a szépségipar területein dolgozó kollégáinkat, akik szeretnék megismerni és a gyakorlatban is kipróbálni az általunk forgalmazott piacvezető technológiákat.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Címünk:

Art Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

E-mail:

info@innoshape.hu

Telefonszám:

Nyitvatartás:

H-P: 8.00-20.00 Szo-V: 9.00-17.00, illetve igény szerint

Kérdésed van? Írj nekünk!

Próbáld ki referenciaközpontunkban!

Referencia központunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. Az esztétikai központ szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságát. 

Referencia központunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Eltüntetnék néhány centit. Vegyék fel velem a kapcsolatot.

[Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.winshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]

A Légy Te a változás csoport támogatója

Referenciaközpontunk címe:
InnoArt Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788