Régóta keresed a hatékony technológiát?

Ismerd meg Magyarországon az elsők között a WinForm Medical Engineeering legújabb innovációját, a ReCell-t. Tökéletes biztonság mellett elképesztő átváltozást garantál már az első használattól kezdve, mindezt teljes mértékben fájdalommentesen.

Régóta keresed a hatékony technológiát?

Ismerd meg Magyarországon az elsők között a WinForm Medical Engineeering legújabb innovációját, a ReCell-t. Tökéletes biztonság mellett elképesztő átváltozást garantál már az első használattól kezdve, mindezt teljes mértékben fájdalommentesen.

Út a tökéletes hatékonyság felé

Az eddig ismert, és az egész világon használt alakformáló gépek nagyban átalakították a kozmetikai ipart, ám rengeteg hasznos tulajdonságuk mellett sok negatív tulajdonsággal is rendelkeztek. A ReCell egyedülálló technológiája az elektromos impulzuson alapul, és a lökéshullámok erejével, a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket, így két szenzációs technológiai innovációt is megtapasztalhatunk egyetlen gépben. Zajmentes működése lehetőséget biztosít, hogy a Vendég nyugodt, pihentető élményben részesüljön a kezelés alatt.

Fájdalommentes módszer mellékhatások nélkül

A ReCell forradalmi módszere az egyedülálló elektromos impulzuson alapuló lökéshullám, amely 3 különböző technológia ötvözetéből épül fel.

Tecar hullám

A WinForm Medical Engineeering szakértői megalkották azt a frekvenciát, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni. A módszer lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, károsítanánk a sejteket, illetve a bőrszövetet. A készülék alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokat használ hordozóként, melyet egy állandó áramú generátor termel, amely képes a bőr ellenállásának megváltoztatására, stabil és reprodukálható körülményeket teremtve.
A Tecar hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.
A Tecar terápia különbözik az ultrahangos vagy elektrostimulációs kezelésektől, mert nagy frekvenciájú, a test számára természetes hullámot – rádióhullám – generál.
A nagy frekvenciás rádióterápia támogatja a sejtmegújulást, a test természetes regenerálódó képességét.

A módszer segítségével lehetővé válik a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hatást alkalmaznánk. Gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok, a felbontott zsír könnyebben távolítható el a szervezetből.

Ultrahang

Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek mélyére. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.
Ezáltal minden kezelést a lehető leghatékonyabban, mégis teljesen biztonságosan végezhetünk, hiszen garantáltan nem károsítjuk a belső szerveket és a mélyebben lévő szöveti állományt.

Lökéshullám

Ez a fajta elektrostimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett.
A fizikai energiák a gyógyászatban is jól hasznosíthatók. Ilyenek a lökéshullámok is. Lökéshullám-terápia alkalmazásakor az emberi testen kívül akusztikus energiát generálunk, amit célzottan, a környező szövetek károsítása nélkül a kezelendő területre vezetünk. A lökéshullámok a szövetekben elnyelődve gyógyító folyamatokat indítanak el.

Ennek következtében az adott helyen a véredények kitágulnak, a vérkeringés fokozódik, és új erek képződnek. A helyi vérbőség hatására gyulladást csökkentő faktorok koncentrálódnak, a szövetek cirkulációja és anyagcseréje javul. A lökéshullámok, masszírozó hatásuk eredményeként, az izmokat is ellazítják. A kifejezetten nagy energiájú lökéshullámokkal pedig – a mechanikai törvényeinek megfelelően – kemény anyagok szétzúzása is lehetséges.

Az ínak / íntapadások problémáinak esetében a lökéshullámok pozitív hatását tudományosan azoknak az emberi testben természetes úton is megjelenő faktoroknak az azonosítása bizonyítja, amelyek megnövelik a vérkeringést és stimulálják az új erek képződését.

Lényegi különbség van az urológiában a kőzúzásra, illetve az ortopédiában a mozgásszervi kórképek kezelésére használt lökéshullám-terápia között. Míg előbbiben a nagy energiájú hullámok zúzóhatása, utóbbiban a jelentősen kisebb energiájú hullámoknak a szervezet öngyógyító mechanizmusait stimuláló molekuláris-biológiai hatásai érvényesülnek. Ez utóbbi azonban bizonyos időt igényel, ezért a gyógyulás nem azonnal következik be, hanem meg kell várni, amíg a teljes folyamat végbemegy.

A fókuszált, azaz célzott lökéshullámok behatolási mélysége változtatható, hatásuk a célterületre lokalizálható, így a környező területek károsodásának veszélye kiküszöbölhető.

A fókuszált lökéshullámok a következő tudományosan bizonyított hatásokkal rendelkeznek:

  • A sejt permeabilitás megnövelése
  • A mikrocirkuláció stimulálása (vér, nyirok)
  • P-szubsztancia (neurotransmitterként és neuromodulatorként szolgáló neuropeptid) felszabadítása
  • A nem-myelinizált idegrostok redukciója
  • Nitrogen-oxid (NO) felszabadítása, ami értágulatot (vasodilatatiot), fokozott anyagcserét és új erek képződést (angiogenesist) előidéző, és gyulladásellenes hatása van
  • Antibakteriális hatás
  • Növekedési faktorok felszabadítása (vérerek, epithelium, csontok, kollagén, stb.
  • Őssejtek stimulálása

Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal a Recell készülék elektromos impulzusok által állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.

A fejbe épített különböző technológiának hála 3 fajta kezelés végezhető el egyszerre, ezáltal jelentősen csökkenthető a kezelések időtartama. A leghosszabb kezelés (amely magába foglalja a fenék, illetve a külső belső combok kezelését) is mindössze 40 percet vesz igénybe.

Q

Mechanikus lökéshullám:

• fájdalmas
• hangos
• 50 kezelés után a fejet cserélni kell, mert kopik
• nincs hosszú távú garancia
• káros hullámokat bocsájt ki
• melegíti, roncsolhatja a sejteket

R

A ReCell elektromos impulzuson alapuló lökéshulláma:

• fájdalommentes
• csendes
• a fej nem kopik
• 5 év garancia
• nincs elektroszmog
• nem roncsolja a sejteket

Mi teszi a ReCell technológiáját igazán egyedivé?

A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, az állandó stressz és a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben lévő víz állaga megváltozik, és kocsonyás állagúvá alakul.

A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ennek köszönhető, hogy már az első kezelés végén elképesztő változás tapasztalható, és szemmel látható a lifting hatás. A felesleges víz távozik a szervezetből, a kezelt testrész látványosan átalakul. A szülés vagy nagyobb mértékű fogyást követően visszamaradt, lógó bőrfelület is hatékonyan kezelhető ezzel a módszerrel, eltűnik a kocsonyás folyadék a bőr és az izom közül, melyek ezáltal újra visszanyerik eredeti elhelyezkedésüket és formájukat. A lifting hatás azonnali, szemmel látható.

A tökéletes zsírbontás mechanizmusa

A ReCell egyedülálló technológiájával, a lökéshullám terápia precíziós működésének segítségével feloldja a zsírsejteket tömörítő fibroszálakat, így a zsírsejtekbe jutott hatóanyagok belülről átjárhatóvá teszik a sejtfalat. A kezelés során ennek tartalma kijut az elfolyósított vizes rétegbe, majd a nyirokkeringésben távozik. Ennek eredménye a szuper hatékony alakformálás.

Hogyan épül fel egy WinShape kezelés?

=

A kezelést egy előkezelő ampullával nyitjuk, amely speciális liposzómákat tartalmaz. Napraforgóolajba zárt O3-at tartalmaz, amely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A napraforgóolaj egy olyan bőrazonos zsír, mely könnyedén hatol át a bőr hidrolipid rétegén, amelyen a víz és más zsírok nem képesek. Az O3 a bőr mélyébe hatolva O2-re és szabad oxigén atomokra bomlik, amelyek a sejtekbe kerülve feltöltik azokat oxigénnel. Az O3 erős csírátlanító és fertőtlenítő hatással rendelkezik, ezért kiválóan alkalmazható az arcbőrön is, aknék kezelésére.

=

A ReCell kezelése rendkívül könnyű, könnyen szabályozható. Csak ki kell választani a kezelendő testtájat, és a gép automatikusan kiválasztja a lökéshullámok erősségét és intenzitását, miközben folyamatosan tájékoztatja a kezelőt a testben tárolt víz aktuális állapotáról. Ezáltal könnyedén nyomon követhető, hol tartunk éppen a kocsonyás halmazállapotú víz átalakításában.

=

A ReCell kezelőfejének bőrfelületen való haladását különféle speciális zselékkel könnyíthetjük meg, így még nagyobb ápoló hatást érhetünk el a kezelendő területen.

=

A kezelés önmagában is látványos és azonnali eredményekkel jár, de a hatás fokozása érdekében a kezelés kiegészíthető hullámmasszázzsal, LPG-vel, nyirokmasszázzsal, vagy kézzel végzett cellulit masszázzsal.

Mely területek kezelésére alkalmas a ReCell ?

Helyspecifikusan azokon a területeken lehet alkalmazni, ahol a leginkább szükség van a változásra.

=

Kar
Has
Fenék
Comb felső része
Külső és belső comb

A ReCell tökéletes kiegészítője

A tökéletes végeredményért használd a LIFE Oxygen-Ozone ampullákat minden testkezeléshez!

A LIFE Oxygen-Ozone terápia egy a WinForm Medical által – saját kutatásai alapján – kifejlesztett aktív oxigént tartalmazó gél. A LIFE géllel végzett kezelések lehetővé teszik a gélben található aktív oxigén sejtek közé juttatását, és ezáltal a kezelés hatásának maximalizálását.

Hogyan működig a LIFE gél?

Az ampullákban található gél liposzómákat tartalmaz, melyeknek külső burka napraforgómagolaj, mely – bőrazonos olaj lévén – könnyedén behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így elősegítve a benne rejlő molekulák eredményesebb átjuttatását a hidrolipid rétegen, egészen a hámsejtek közé.

A LIFE gél liposzómái ózonmolekulákat rejtenek, melyek a sejtek közé jutva oxigén molekulákra és szabad oxigén atomokra bomlanak. Ezzel hihetetlen mennyiségű oxigén szabadul fel, így ott tölthetjük fel a bőrt oxigénnel, ahol a legnagyobb szükség van rá, belülről elindítva a bőrregenerációt.

Milyen aktív hatóanyagokat tartalmaz a LIFE gél?

Ózon

Az ózon kiváló fertőtlenítő hatásának köszönhetően tisztítja, méregteleníti a bőrt, ezen felül feszesítő hatása van és kiválóan alkalmas hegek, bőrhibák kezelésére.  A sejtek közé jutva belülről tölti fel azokat oxigénnel, ezzel felerősítve a ReCell gép által elért hatást.

Oxigén

Az oxigén a sejtek közé jutva aktiválja azok természetes regenerálódó képességét. Serkenti a vérkeringést, ezzel fokozva a sejtműködést, és a bőr anyagcseréjét, ezáltal képes korrigálni a bőrhibákat. A bőr mélyebb rétegeibe juttatva rendkívül látványos revitalizáló, fiatalító hatása van.

ReCell a Vendégek szépségének, a kozmetikusok egészségének szolgálatában

A rádiófrekvencia használata melegíti a sejteket, amik a nem megfelelő alkalmazás vagy megfelelő technológia hiánya miatt akár meg is éghetnek, roncsolódhatnak. A gép feje gyorsan felmelegedhet, ami idő előtti elhasználódáshoz vezet, nem is beszélve a keletkezett elektroszmogról, amiben a kozmetikusok naponta órákat is eltöltenek. A ReCell egyedülálló technológiájának köszönhetően elnyeli azokat a hullámokat, amelyeket a sejtek nem hasznosítanak, és mindezt anélkül, hogy túlhevülne. Magába zárja az elnyelt hullámokat, ezáltal biztonságos környezetet teremt a kozmetikusoknak is.

Kinek ajánljuk?

A ReCell forradalmi technológiáját azoknak a kozmetikusoknak ajánljuk,…

=

akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek

=

akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

=

akik minőségi, valóban hatékony szolgáltatást szeretnének nyújtani Vendégeiknek

=

akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni a bőrfeszesítés és fiatalítás terén

Csatlakozz WinShape partnerprogramunkhoz,
és élj az egyedülálló lehetőségekkel

Kérem a kedvezményt!

Próbáld ki
bemutatószalonunkban!

Bemutatószalonunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. A szalonunk szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságait.

Bemutatószalonunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. A szalonunk szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságait.

Bemutatószalonunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat.

A Légy Te a változás csoport támogatója

Bemutatószalonunk címe:
Art Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788

 

E-MAIL:

info@innoshape.hu