Régóta keresed a hatékony technológiát?

Ismerd meg Magyarországon az elsők között a WinForm Medical Engineeering legújabb innovációját, a ReCell-t. Tökéletes biztonság mellett elképesztő átváltozást garantál már az első használattól kezdve, mindezt teljes mértékben fájdalommentesen.

Régóta keresed a hatékony technológiát?
Ismerd meg Magyarországon az elsők között a WinForm Medical Engineeering legújabb innovációját, a ReCell-t. Tökéletes biztonság mellett elképesztő átváltozást garantál már az első használattól kezdve, mindezt teljes mértékben fájdalommentesen.

Út a tökéletes hatékonyság felé

Az eddig ismert, és az egész világon használt alakformáló gépek nagyban átalakították a kozmetikai ipart, ám rengeteg hasznos tulajdonságuk mellett sok negatív tulajdonsággal is rendelkeztek. A ReCell egyedülálló technológiája az elektromos impulzuson alapul, és a lökéshullámok erejével, a sejtek roncsolása nélkül garantálja a hatékony és szemmel látható eredményeket, így két szenzációs technológiai innovációt is megtapasztalhatunk egyetlen gépben. Zajmentes működése lehetőséget biztosít, hogy a Vendég nyugodt, pihentető élményben részesüljön a kezelés alatt.

Fájdalommentes módszer mellékhatások nélkül
A ReCell forradalmi módszere az egyedülálló elektromos impulzuson alapuló lökéshullám, amely 3 különböző technológia ötvözetéből épül fel.

Tecar hullám

A WinForm Medical Engineeering szakértői megalkották azt a frekvenciát, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni. A módszer lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, károsítanánk a sejteket, illetve a bőrszövetet. A készülék alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokat használ hordozóként, melyet egy állandó áramú generátor termel, amely képes a bőr ellenállásának megváltoztatására, stabil és reprodukálható körülményeket teremtve.
A Tecar hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.
A Tecar terápia különbözik az ultrahangos vagy elektrostimulációs kezelésektől, mert nagy frekvenciájú, a test számára természetes hullámot – rádióhullám – generál.
A nagy frekvenciás rádióterápia támogatja a sejtmegújulást, a test természetes regenerálódó képességét.

A módszer segítségével lehetővé válik a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe való bejutása anélkül, hogy akár magas nyomást, akár mechanikai hatást alkalmaznánk. Gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok, a felbontott zsír könnyebben távolítható el a szervezetből.

Ultrahang

Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek mélyére. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.
Ezáltal minden kezelést a lehető leghatékonyabban, mégis teljesen biztonságosan végezhetünk, hiszen garantáltan nem károsítjuk a belső szerveket és a mélyebben lévő szöveti állományt.

Lökéshullám

Ez a fajta elektrostimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett.
A fizikai energiák a gyógyászatban is jól hasznosíthatók. Ilyenek a lökéshullámok is. Lökéshullám-terápia alkalmazásakor az emberi testen kívül akusztikus energiát generálunk, amit célzottan, a környező szövetek károsítása nélkül a kezelendő területre vezetünk. A lökéshullámok a szövetekben elnyelődve gyógyító folyamatokat indítanak el.

Ennek következtében az adott helyen a véredények kitágulnak, a vérkeringés fokozódik, és új erek képződnek. A helyi vérbőség hatására gyulladást csökkentő faktorok koncentrálódnak, a szövetek cirkulációja és anyagcseréje javul. A lökéshullámok, masszírozó hatásuk eredményeként, az izmokat is ellazítják. A kifejezetten nagy energiájú lökéshullámokkal pedig – a mechanikai törvényeinek megfelelően – kemény anyagok szétzúzása is lehetséges.

Az ínak / íntapadások problémáinak esetében a lökéshullámok pozitív hatását tudományosan azoknak az emberi testben természetes úton is megjelenő faktoroknak az azonosítása bizonyítja, amelyek megnövelik a vérkeringést és stimulálják az új erek képződését.

Lényegi különbség van az urológiában a kőzúzásra, illetve az ortopédiában a mozgásszervi kórképek kezelésére használt lökéshullám-terápia között. Míg előbbiben a nagy energiájú hullámok zúzóhatása, utóbbiban a jelentősen kisebb energiájú hullámoknak a szervezet öngyógyító mechanizmusait stimuláló molekuláris-biológiai hatásai érvényesülnek. Ez utóbbi azonban bizonyos időt igényel, ezért a gyógyulás nem azonnal következik be, hanem meg kell várni, amíg a teljes folyamat végbemegy.

A fókuszált, azaz célzott lökéshullámok behatolási mélysége változtatható, hatásuk a célterületre lokalizálható, így a környező területek károsodásának veszélye kiküszöbölhető.

A fókuszált lökéshullámok a következő tudományosan bizonyított hatásokkal rendelkeznek:

  • A sejt permeabilitás megnövelése
  • A mikrocirkuláció stimulálása (vér, nyirok)
  • P-szubsztancia (neurotransmitterként és neuromodulatorként szolgáló neuropeptid) felszabadítása
  • A nem-myelinizált idegrostok redukciója
  • Nitrogen-oxid (NO) felszabadítása, ami értágulatot (vasodilatatiot), fokozott anyagcserét és új erek képződést (angiogenesist) előidéző, és gyulladásellenes hatása van
  • Antibakteriális hatás
  • Növekedési faktorok felszabadítása (vérerek, epithelium, csontok, kollagén, stb.
  • Őssejtek stimulálása

Szemben az eddigi mechanikus technológiával gerjesztett lökéshullámokkal a Recell készülék elektromos impulzusok által állítja elő a lökéshullámokat, ezáltal biztosítja a sejtek egészségének megőrzését a teljes kezelési folyamat során.

A fejbe épített különböző technológiának hála 3 fajta kezelés végezhető el egyszerre, ezáltal jelentősen csökkenthető a kezelések időtartama. A leghosszabb kezelés (amely magába foglalja a fenék, illetve a külső belső combok kezelését) is mindössze 40 percet vesz igénybe.

Q

Mechanikus lökéshullám:

• fájdalmas
• hangos
• 50 kezelés után a fejet cserélni kell, mert kopik
• nincs hosszú távú garancia
• káros hullámokat bocsájt ki
• melegíti, roncsolhatja a sejteket

R

A ReCell elektromos impulzuson alapuló lökéshulláma:

• fájdalommentes
• csendes
• a fej nem kopik
• 5 év garancia
• nincs elektroszmog
• nem roncsolja a sejteket

Mi teszi a ReCell technológiáját igazán egyedivé?

A nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, az állandó stressz és a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően a testünkben lévő víz állaga megváltozik, és kocsonyás állagúvá alakul.

A ReCell a kezelések folyamán feloldja, újra folyékony halmazállapotúvá alakítja ezt a vizet, és lehetővé teszi a testből való távozását, ennek köszönhető, hogy már az első kezelés végén elképesztő változás tapasztalható, és szemmel látható a lifting hatás. A felesleges víz távozik a szervezetből, a kezelt testrész látványosan átalakul. A szülés vagy nagyobb mértékű fogyást követően visszamaradt, lógó bőrfelület is hatékonyan kezelhető ezzel a módszerrel, eltűnik a kocsonyás folyadék a bőr és az izom közül, melyek ezáltal újra visszanyerik eredeti elhelyezkedésüket és formájukat. A lifting hatás azonnali, szemmel látható.

A tökéletes zsírbontás mechanizmusa

A ReCell egyedülálló technológiájával, a lökéshullám terápia precíziós működésének segítségével feloldja a zsírsejteket tömörítő fibroszálakat, így a zsírsejtekbe jutott hatóanyagok belülről átjárhatóvá teszik a sejtfalat. A kezelés során ennek tartalma kijut az elfolyósított vizes rétegbe, majd a nyirokkeringésben távozik. Ennek eredménye a szuper hatékony alakformálás.

Hogyan épül fel egy WinShape kezelés?

=

A kezelést egy előkezelő ampullával nyitjuk, amely speciális liposzómákat tartalmaz. Napraforgóolajba zárt O3-at tartalmaz, amely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását. A napraforgóolaj egy olyan bőrazonos zsír, mely könnyedén hatol át a bőr hidrolipid rétegén, amelyen a víz és más zsírok nem képesek. Az O3 a bőr mélyébe hatolva O2-re és szabad oxigén atomokra bomlik, amelyek a sejtekbe kerülve feltöltik azokat oxigénnel. Az O3 erős csírátlanító és fertőtlenítő hatással rendelkezik, ezért kiválóan alkalmazható az arcbőrön is, aknék kezelésére.

=

A ReCell kezelése rendkívül könnyű, könnyen szabályozható. Csak ki kell választani a kezelendő testtájat, és a gép automatikusan kiválasztja a lökéshullámok erősségét és intenzitását, miközben folyamatosan tájékoztatja a kezelőt a testben tárolt víz aktuális állapotáról. Ezáltal könnyedén nyomon követhető, hol tartunk éppen a kocsonyás halmazállapotú víz átalakításában.

=

A ReCell kezelőfejének bőrfelületen való haladását különféle speciális zselékkel könnyíthetjük meg, így még nagyobb ápoló hatást érhetünk el a kezelendő területen.

=

A kezelés önmagában is látványos és azonnali eredményekkel jár, de a hatás fokozása érdekében a kezelés kiegészíthető hullámmasszázzsal, LPG-vel, nyirokmasszázzsal, vagy kézzel végzett cellulit masszázzsal.

Mely területek kezelésére alkalmas a ReCell?

Helyspecifikusan azokon a területeken lehet alkalmazni, ahol a leginkább szükség van a változásra.

=
Kar
Has
Fenék
Comb felső része
Külső és belső comb

A ReCell tökéletes kiegészítője

A tökéletes végeredményért használd a LIFE Oxygen-Ozone ampullákat minden testkezeléshez!

A LIFE Oxygen-Ozone terápia egy a WinForm Medical által – saját kutatásai alapján – kifejlesztett aktív oxigént tartalmazó gél. A LIFE géllel végzett kezelések lehetővé teszik a gélben található aktív oxigén sejtek közé juttatását, és ezáltal a kezelés hatásának maximalizálását.

Hogyan működig a LIFE gél?

Az ampullákban található gél liposzómákat tartalmaz, melyeknek külső burka napraforgómagolaj, mely – bőrazonos olaj lévén – könnyedén behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így elősegítve a benne rejlő molekulák eredményesebb átjuttatását a hidrolipid rétegen, egészen a hámsejtek közé.

A LIFE gél liposzómái ózonmolekulákat rejtenek, melyek a sejtek közé jutva oxigén molekulákra és szabad oxigén atomokra bomlanak. Ezzel hihetetlen mennyiségű oxigén szabadul fel, így ott tölthetjük fel a bőrt oxigénnel, ahol a legnagyobb szükség van rá, belülről elindítva a bőrregenerációt.

Milyen aktív hatóanyagokat tartalmaz a LIFE gél?

Ózon

Az ózon kiváló fertőtlenítő hatásának köszönhetően tisztítja, méregteleníti a bőrt, ezen felül feszesítő hatása van és kiválóan alkalmas hegek, bőrhibák kezelésére.  A sejtek közé jutva belülről tölti fel azokat oxigénnel, ezzel felerősítve a ReCell gép által elért hatást.

Oxigén

Az oxigén a sejtek közé jutva aktiválja azok természetes regenerálódó képességét. Serkenti a vérkeringést, ezzel fokozva a sejtműködést, és a bőr anyagcseréjét, ezáltal képes korrigálni a bőrhibákat. A bőr mélyebb rétegeibe juttatva rendkívül látványos revitalizáló, fiatalító hatása van.

ReCell a Vendégek szépségének, a kozmetikusok egészségének szolgálatában

A rádiófrekvencia használata melegíti a sejteket, amik a nem megfelelő alkalmazás vagy megfelelő technológia hiánya miatt akár meg is éghetnek, roncsolódhatnak. A gép feje gyorsan felmelegedhet, ami idő előtti elhasználódáshoz vezet, nem is beszélve a keletkezett elektroszmogról, amiben a kozmetikusok naponta órákat is eltöltenek. A ReCell egyedülálló technológiájának köszönhetően elnyeli azokat a hullámokat, amelyeket a sejtek nem hasznosítanak, és mindezt anélkül, hogy túlhevülne. Magába zárja az elnyelt hullámokat, ezáltal biztonságos környezetet teremt a kozmetikusoknak is.

Kinek ajánljuk?

A ReCell forradalmi technológiáját azoknak a kozmetikusoknak ajánljuk,…

=

akik a folyamatos fejlődésre, megújulásra törekszenek

=

akik szeretnének kiemelkedni a konkurens szakemberek közül

=

akik minőségi, valóban hatékony szolgáltatást szeretnének nyújtani Vendégeiknek

=

akik forradalmi eredményeket szeretnének elérni a bőrfeszesítés és fiatalítás terén

Csatlakozz WinShape partnerprogramunkhoz,
és élj az egyedülálló lehetőségekkel

Próbáld ki referenciaközpontunkban!

Referencia központunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. Az esztétikai központ szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságát. 

Referencia központunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Eltüntetnék néhány centit. Vegyék fel velem a kapcsolatot.

[Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.winshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]

A Légy Te a változás csoport támogatója

Referenciaközpontunk címe:
InnoArt Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788