u

Kérdések és válaszok

1. Ki gyártja a gépet?
A Winform Medical egy olasz vállalat, amely orvosi műszereket, gépeket tervez és készít 20 éve orvosi/rehabilitációs célra és egyben a kozmetikai piacra. Szoros együttműködésben készíti műszereit a padovai egyetem kutatócsoportjával, ahol orvosok, biológusok és fizikusok vesznek részt a kutatásban, hogy a leginnovatívabb és leghatékonyabb technológiával álljanak elő. A világon egyedülálló cégként nem a felkapott divatirányzatoknak és trendeknek megfelelően gyártanak gépeket, hanem az orvosok, kozmetikus szakemberek jelentkező problémáira és pácienseik, vendégeik felmerülő igényeire.
2. Mi a ReCell?
A WinForm Medical forradalmian új technológiája, egy elektromos hullámlökés terápián alapuló alakformáló gép. A ReCell fontos szerepet játszik az anyagcsere felgyorsításában, segít a cellulit kezelésében és a lógó bőr feszesítésében.
3. Milyen forradalmian új technológiával működik a ReCell?
Lökéshullámokat, elektronikusan generált akusztikus hullámokat hoz létre, amelyek gyorsan váltakozó pozitív és azt követő negatív nyomást idéznek elő a kezelt felületen. A lökéshullámok behatolnak a sejtek közé, hogy a köztük található lerakódott és elkocsonyásodott vizet fellazítsák, ami által felgyorsul az anyagcsere, beindítva a fogyást és az alakformálást. Előnye, hogy teljesen fájdalommentes, érzékeny területeken is használható. Az elektrostimulációnak köszönhetően a gép tartósabb a hagyományos mechanikus lökéshullám terápiás eszközöknél.
4. Miért jobb az elektromos lökéshullám terápián alapuló kezelés, mint a hagyományos mechanikus?
Az elektromos lökéshullám technológiája a mechanikus lökéshullám technológiájának hibáit küszöböli ki. A hagyományos eljárás során, pisztolyszerű eszközben lévő golyó által generált lökéshullámok fájdalmasak és hangosak. Mivel az eljárás fájdalommal jár, ezért érzékeny területeken nem lehet alkalmazni, mint például a has. Az eszköz mechanikus részei, amelyek a hangos kattogást idézik elő, sokkal gyorsabban kopnak és használódnak el. Számokban mérve, tehát átlagosan 50 kezelés után cserélni kell az eszköz fejét, így a gép árának megtérülési ideje is megsokszorozódik.
5. Milyen 3 technológiát ötvöz a ReCell?
Tecar hullám technológia: A WinForm vállalat által kikísérletezett leghatékonyabb erősségű rádiófrekvencia, amely nem okoz sejtkárosodást, viszont elég mélyre hatol, hogy a sejt közötti teret előnyösen befolyásolja. A bipoláris rádiófrekvencia az elektrolitokat ide-oda mozgatja, ezáltal beindítva az anyagcsere folyamatokat, oxigénfelvételt, ami által a zsír is könnyebben kiürül a szervezetből. A bőr rétegeibe hatolva felgyorsítja a kollagén termelődését, ezáltal a bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak és striák elhalványodnak.

Ultrahang technológia: 3 Mhz, pontosan 2,5 cm-rel juttatja le a hatóanyagokat a bőrbe. Liposzóma segítségével O3-at juttatnak a bőr rétegeibe, hogy a sejtek aktivitása, megújulási képessége felgyorsuljon, az oxigén szükséges a méregtelenítési folyamatok, nyirok- és vérkeringés optimális fenntartásához.

Lökéshullám technológia: Elektrostimuláció, lökésenergia keletkezik, mint a mechanikus technológia által, csak teljesen fájdalommentes és halk. Szintén a metabolizmust segíti elő.

6. Mely területeken használható a gép?
Kar, has, fenék, külső és belső combok.
7. Mennyi ideig tart egy kezelés?
A test felületétől függ, maximum 40 percig
8. Hány alkalom után látható a változás?
Már az első alkalom után azonnali változás érzékelhető, de a probléma megoldására 4-8-10-15 alkalom is szükséges.
9. Szükséges mellé más kiegészítő kezeléseket is alkalmazni?
Nem szükséges, mert a kezelés önmagában is hatásos, de kiegészíthető bármilyen más kezeléssel is, mint a hullámmasszázs, LPG, nyirokmasszázs, cellulitmasszázs stb.
10. Biztonságos a használata?
Teljesen biztonságos ugyanis a rádió frekvencia hullámokat a gép feje visszanyeli így a szakember, aki használja védve van a rádiófrekvencia szennyeződéstől.
11. Hány év garancia van a gépre?
5 év korlátlan garancia, kezelések számától függetlenül. Szemben más mechanikus lökéshullám terápiás gépeknél sokkal hosszabb a szavatossági ideje. A hagyományos mechanikus lökéshullmám terápiás gépek tartozékai 50 kezelés után cserélni kell. A Recell a kozmetikai alakformáló gépek Ferrarija.
12. Mennyire új a technológia?
2017 novemberében került piacra, az alakformálás legújabb fejlesztése. Magyarországon most először érhető el az elektromos stimuláción alapuló lökéshullám terápia a WinShape partnerprogram keretében.
13. Milyen képesítéssel rendelkező szakemberek használhatják a gépet?
Használata könnyen elsajátítható, nem kötött szakképesítéshez. Könnyen hordozható eszközről van szó és kisebb kozmetikában is elfér, szolgáltatásként nyújtható szépségszalonokban és klinikákon is.
14. Mi a WinShape partnerprogram lényege?
Az InnoShape Kft. célja, hogy a lehető leghatékonyabb, legújabb technológiákkal és gépekkel segítse a kozmetikus szakemberek munkáját. Magyarországon kizárólag nálunk, a WinShape partnerprogram keretein belül érhető el a ReCell egyedülálló technológiája, mely a megjelenés után mindössze fél évvel már meg is található kínálatunkban.

A ReCell használatával nem csak egy innovatív, a világon egyedülálló technológia áll majd szalonod rendelkezésére, de partnerprogramunknak köszönhetően céljaid elérésében is segítünk. Egyedi gépbérlési és kipróbálási lehetőségekkel, exkluzív ajánlatokkal és marketing támogatással segítjük partnereinket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Kérj egyedi ajánlatot, és élj a WinShape nyújtotta előnyökkel.

15. Milyen előnyökkel jár a WinShape partnerprogram?
  • 5 év garancia
  • ISO minősítés
  • Számítógépes software segítség
  • Képzés
  • Marketing támogatás

Próbáld ki referenciaközpontunkban!

Referencia központunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. Az esztétikai központ szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságát. 

Referencia központunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Eltüntetnék néhány centit. Vegyék fel velem a kapcsolatot.

[Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.winshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]

A Légy Te a változás csoport támogatója

Referenciaközpontunk címe:
InnoArt Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788