RÓLUNK:

Cégünk, az Innoshape Kft. 2009 óta elkötelezetten segíti a kozmetikusokat, bőrgyógyászokat és más kozmetikai kezelésekkel foglalkozó szakembereket és szalonokat a legmodernebb szépségápolási megoldásokkal. Folyamatosan törekszünk a megújulásra, ezért kizárólag a legújabb, leghatékonyabb gépeket forgalmazzuk, hogy innovatív megoldásokkal segíthessük a hazai szakemberek fejlődését, Vendégeik szépülését.

Hisszük, hogy a fiatal és egészséges bőr elérhető fájdalommentesen. Az általunk kínált kozmetikai megoldások lehetővé teszik a hatékony bőrápolást és bőrfiatalítást, amely látványos eredménnyel jár már az első kezelések után.

Pesti Antal,
ügyvezető

Rendszeres továbbképzésekkel, szakmai információkkal, vonzó ajánlatokkal, valamint egyedi gépbérlési lehetőségekkel segítjük partnereink munkáját. Csatlakozz hozzánk, és légy egy összetartó, országos szakmai Csapat tagja.

2. kerületi bemutatószalonunkban egész évben várjuk szépülni és fiatalodni vágyó Vendégeinket, valamint kozmetikai partnereinket.

A ReCell által használt innovatív technológia megalkotója a WinForm Medical Engineeering egy velencei központú egészségügyi vállalat, melynek fő célja olyan nem invazív technológiákkal ellátni az egészségügyi és szépségipari szakembereket, amellyel könnyedén, fájdalommentesen és hatékonyan tudják biztosítani a tökéletes eredményeket. Több, mint 20 éves tapasztalattal, innovatív és piacvezető megoldásokkal támogatják az ortopédia, rehabilitáció és a kozmetológia területeit. 4 éve döntött úgy a WinForm Medical Engineeering, hogy az általuk kínált technológiákat átalakítják, hogy a kozmetikai szakemberek is hatékonyan alkalmazhassák azt Vendégeiknél.

A WinForm által fejlesztett technológiák nem az aktuális trendeket követik, hanem a szakemberek (nőgyógyászok, ortopédusok, orvosok és kozmetikusok) által észlelt problémákra keresnek és fejlesztenek megoldásokat.

A Padovai Egyetemmel közösen, egyedülálló szakértői csapattal dolgoznak azon, hogy a lehető legújabb, leghatékonyabb megoldásokkal támogathassák a szakértők munkáját.

Próbáld ki referenciaközpontunkban!

Referencia központunkban minden vendég megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat, melyek a legmodernebb technológia segítségével biztosítanak felfrissülést minden megújulni vágyó vendégünk számára.

A kezelések egyéni igényeknek megfelelően személyre szabhatók, igy garantálva az eredményes változást. Az esztétikai központ szakembereinek célja, hogy minél színvonalasabb körülmények között valósíthassák meg vendégeik kívánságát. 

Referencia központunkban szakértő kezek között, exkluzív környezetben várjuk a szépülni és fiatalodni vágyókat!

Eltüntetnék néhány centit. Vegyék fel velem a kapcsolatot.

[Az adatkezelési szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az Inno Shape Kft. a www.winshape.hu használata során megadott adataimat az adatkezelési szabályzatban meghatározott célokból kezelje.]

A Légy Te a változás csoport támogatója

Referenciaközpontunk címe:
InnoArt Med Aesthetica
1024 Budapest, Káplár utca 4/c.

Telefonszám: 06 70 627 9788