Mindenki szeretne bikinialakot. Van, aki jobban, van, aki kevésbé, de az egészségesen vékony, formás és izmos test sok ember álma. A bikiniszezon előtt különösen, így összeszedtük azokat a módszereket, amik segítenek, hogy Te is elérhesd a vágyott alakod a bikiniszezonra.

Nem árulunk zsákbamacskát. A tökéletes izomzat eléréséhez rendszeres edzésre és kiegyensúlyozott étkezésre van szükség. Azonban vannak olyan trükkök, amikkel pár hét alatt látványos változások érhetőek el.

Hogyan lehet tökéletes alakod a bikiniszezonra?

Só- és cukorstop!

Igen, sajnos mindkét összetevő ugyanolyan káros a szervezetre! A só nagy mennyiségben ugyanis megköti a vizet a szervezetben, ami puffadáshoz, ödémához, magas vérnyomáshoz vezet. A cukor az inzulinszint megemelésével éhségérzetet kelt a szervezetben, így túlevésre késztet.

A kalóriák átformálása

Általános aranyszabály, hogy a fogyáshoz kevesebb kalóriát kell bevinnünk, mint amennyit elégetünk. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a fogyáshoz elég, ha egész nap csak egy tál sült krumplit eszünk meg. 

Keresnünk kell tápanyagban gazdag alternatívákat, amiket napközben megehetünk, pl. saláta, hummusz vagy avokádókrém répával, uborkával, étcsokoládé, és tiszta víz (vagy facsarhatsz bele egy kis citromlevet, ha az ízesített vizekről nem szeretnél lemondani).

Napi 30 perc

Bár egyik napról a másikra senkinek sem lesz tökéletesen szálkás, izmos a teste, ha tényleg minden nap legalább 30 percet sétálsz, futsz, biciklizel, sokkal jobban fogod magad érezni, és ez a tükörben is látszódni fog. Ha pedig az étkezésedre is odafigyelsz, pár hét alatt látványos javulást érhetsz el!

Extra törődés a bőrödnek és az anyagcserédnek

A fogyással, életmódváltoztatással a bőröd egészségesebbé válhat, de elveszítheti ruganyosságát, hirtelen súlyváltozásnál megereszkedhet. A bőr tökéletesítéséhez a legjobb megoldás a ReCell technológia, amely stimulálja a sejtfolyamatokat, lebontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét. A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendkívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

Győződj meg hatékonyságáról, jelentkezz be hozzánk!