A tavasz a megújulás évszaka, egyben a felkészülésé is a nyári bikiniszezonra. Sajnos idén a klasszikus értelemben vett edzés (edzőteremben, stúdiókban, sportpályákon) nem lehetséges, mégis fontos, hogy az otthon töltött hetekben is odafigyeljünk az alakformálásra – esztétikai, fizikai és mentális szempontból is. Összeszedtük tehát a legjobb otthoni alakformálás tippeket, hogy a nyarat a legjobb formádban várd!

Otthoni alakformálás tipp 1.: alakformáló torna

Az interneten számos szuperül összeszedett gyakorlatsort találhatsz, amit gyakorló személyi edzők, tanácsadók állítottak össze, kifejezetten otthonra, így kevés különleges eszközt igényelnek. Bármilyen is az aktuális fizikai állapotod, minden szinten megtalálhatod a tökéletes mozgásformát. Elég, ha beírod a keresőbe, hogy alakformáló, vagy body shaping, máris számtalan lehetőség közül válogathatsz.

Otthoni alakformálás tipp 2.: jóga

Sokan tartják unalmasnak, hasztalannak, vagy épp nehéznek a jógát, pedig nagyon hasznos mozgásforma! Amellett, hogy alaposan átmozgatja az izmokat, segít a gerinc körül lévő izmok megerősítésében, és a lelassulásban, meditációban, amire most szinte mindenkinek szüksége van. A mentális egészségünk, a stresszkezelés elengedhetetlen az alakformáláshoz és a súlycsökkentéshez, amiben a jóga nagyon sokat tud segíteni.

Otthoni alakformálás tipp 3.: torna testtájakra szabva

Ha nem szeretnéd, hogy unalmassá váljon az otthoni alakformálás, összeállíthatsz testtájra szabott gyakorlatokat is, ehhez is rengeteg inspirációt találhatsz az interneten. Ez segít egy picit változatosabbá tenni a testmozgást, beoszthatod, hogy melyik napon melyik testtájra edzel, és egy nap akár többet is kombinálhatsz kedved szerint.

Otthoni alakformálás tipp 4.: radírozás, peeling

A helyes táplálkozás és a sport mellett célszerű legalább hetente egyszer testradírral átradírozni a bőrünket – különösen a narancsbőrre hajlamos területeket. Az elhalt hámsejtek eltávolítása puhává, simává és élettel telivé teszi a bőröd.

+1 alakformálás tipp Pirner Almától: összetett, professzionális alakformálás

Ahhoz, hogy egészséges és esztétikus alakod legyen, a rendszeres sport és az egészséges étkezés mellett szükség van professzionális megoldásra is, amivel célzottan lehet kötőszöveti szinten eltüntetni a bőr egyenetlenségeit.

Pirner Alma is a Winshape professzionális megoldásait választotta és már az első kezelés után elképesztően látványos változást tapasztalt. A rendszeres sport és a helyes táplálkozás mellett ugyanis a WinShape technológia segít abban, hogy kötőszöveti szinten is formában tartsa a testet, ezzel korrigálva a test természetes, elkerülhetetlen asszimetriáit is.

Milyen problémákra nyújt megoldást a WinShape technológia?

  • cellulit kezelése
  • szülés okozta elváltozások visszaállítása
  • striák eltávolítása
  • hegek halványítása
  • bőr rugalmasságának visszaállítása
  • bőrhibák eltávolítása
  • asszimetrikus területek helyspecifikus korrigálása

Ha úgy érzed, az otthoni alakformálás mellett szeretnéd célzott és hatékony megoldással tökéletesíteni a végeredményt, jelentkezz be Art Med Aesthetica bemutatóközpontunkba még ma!

BEJELENTKEZEM