Minden nő életében eljön az a pillanat, amikor feltűnik az N-betűs szörnyeteg: a narancsbőr. Ez a jelenség a kötőszövetekben felhalmozódó zsír, ami egyenetlenné teszi a bőr felszínét. Sem egészségügyi, sem esztétikai szempontból nem előnyös a jelenléte, ezért adunk 4+1 tippet a narancsbőr eltüntetésére.

Rendszeres mozgás

Sajnos sokszor nehéz, mégis elengedhetetlen a szervezetünk egészséges működéséhez a rendszeres mozgás. Ez bármilyen mozgásforma lehet, előnyt élveznek a kardio-edzések, mint a futás, biciklizés, úszás.

 

Természetes bőrradír

A rendszeres bőrradírozás elengedhetetlen a bőr megújulásához – a folyamat során ugyanis az elhalt hámsejtek helyét friss, puha és selymes bőr veszi át. A legegyszerűbb, ha a reggeli kávézás után maradt zaccot megszárítod és elteszed, majd zuhanyzáskor egy kevés vízzel összekeverve átradírozod vele a problémás területeket.

 

 

Folyadékpótlás

A vízhiány a testben számtalan gondot okozhat – köztük a sejtmegújulást is akadályozza, ami az egyik indikátora a narancsbőr kialakulásának. Ha nem szereted a tiszta vizet, dobd fel citrommal vagy bogyós gyümölcsökkel – a lényeg, hogy a cukros, édesítős megoldások helyett válaszd a vizet, legalább 1,5-2 liter mennyiségben.

 

 

Méregtelenítés

Nem hiszünk a radikális diétákban, de az tény, hogy a méregtelenítő kúrák alapja a zöldségben és gyümölcsben, rostokban gazdag ételek fogyasztása, ami segíti a szervezet anyagcsere-folyamatait, ezáltal a sejtek megújulását is. Ha szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől, érdemes változtatnod az étkezéseden, és előnyben részesíteni a tiszta, természetes, rostban gazdag élelmiszereket.

 

 

+1: Helyi kezelés

A mozgás és az egészséges életmód csökkenti és lassítja a narancsbőr jelenlétét, tökéletes megoldást azonban csak a helyi, célzott kezelés tud adni.

A ReCell kezelés különlegessége, hogy lökéshullámok segítségével stimulálja a sejtfolyamatokat, felbontja a zsírt és felgyorsítja az anyagcserét. A kötőszövetek közül eltávolítja a felesleges vizet, így a kezelt felületen rendkívül látványos alakformáló és feszesítő hatása van.

Tudj meg többet a ReCell kezelésről, ints búcsút a narancsbőrnek!