A nyár a kikapcsolódás, a nyaralás, a pihenés és a szórakozás évszaka, ezért nem meglepő, ha az elsődleges szempont idén nem a szigorú edzések, a változatos és egészséges étrend volt. Azonban most, hogy megérkezett az ősz, minden adott, hogy újult erővel és motivációval kezdjünk bele az alakformálásba. Bejegyzésünkben összeszedtünk 3 motivációs tippet, ami segíthet az őszi alakformálás hatékonyságában.

Az őszi időszak, az új évszak új lendületet ad

Az ősz beköszöntével még több lehetőség, motiváció adódik arra, hogy leadjuk a nyáron esetlegesen felszedett felesleget, hogy újult erővel kezdhessünk bele az alakformálásba és az egézséges életmódba. Ősszel visszatér az a rendszer az életünkbe, amely szinte egész évben végig kísér minket a következő nyárig: nem kell a szabadságokkal és nyaralásokkal félbeszakítani az edzéstervet, napjaink és étkezésünk sokkal rendszerezettebb és kiegyenlítettebb, mint nyáron. 

Kellemesebb a hőmérséklet, megszűnt a kánikula, így könnyebben vehetjük rá magunkat a testmozgásra akár a szabadban is. A szezonális gyümölcsök és zöldségek beépítése az étrendünkbe, mint például a sütőtök vagy a cékla, összetevőikkel hozzájárulnak az alakformálás hatékonyságához.

3-motivacios-tipp-az-alakformalasra-osszel-2

A nyári test télen készül – és ősszel kezdődik

Biztosan mindannyian hallottuk már ezt a mondatot, nem véletlenül, hiszen az alakformálás folyamata nem egyik napról a másikra történik. Ha igazán hatékony és maradandó változásokat szeretnénk elérni a következő nyárra, a legideálisabb, ha már ősszel belekezdünk az alakformálásba, így pedig egész évben jobban érezhetjük magunkat testünkben, ami szintén motivációt jelent majd a további haladáshoz. 

Ősszel a változó természetnek és időjárásnak köszönhetően sokkal több szabadtéri lehetőségünk van a testmozgásra mint nyáron a meleg vagy télen a hideg idő miatt, ami akár családi vagy baráti programként is remekül funkcionál. Ilyen például a túrázás, a futás, a biciklizés vagy akár csak a séta is a közeli zöld területeken. A szabadtéri mozgásformák nemcsak azért nagyon egészségesek és hasznosak, mert a friss levegőn végezzük azokat, hanem azért is, mert a test összes izmát igénybe veszik, amely fontos szempont az alakformálás terén. 

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ha már ősszel is odafigyelünk a testmozgásra és az étkezésre, karácsonykor nem kell attól tartanunk, hogy felszedünk néhány kilót és hogy a családi képeken jól nézünk-e ki, valamint az újévi fogadalmunkba sem kell belevennünk a karcsúbb alakot.

3-motivacios-tipp-az-alakformalasra-osszel-3

Hatékony alakformálás kedvezőbb feltételekkel

Az alakformáló szalonokban a nyár a csúcsszezon, hiszen mindenki a nyaralás előtt ébred rá, hogy nem úgy áll rajta a fürdőruha, ahogy szeretné. Ilyenkor magasabbak az árak és időpontot is nehezebb foglalni. Ezzel ellentétben sok alakformáló központban ősszel és télen kényelmesebb a bejelentkezés, a több alkalmas kezeléseket pedig érdemes ilyenkor elkezdeni a biztos és tartós változások érdekében. 

A WinShape alakformáló kezelésekkel látványos és tartós eredményeket érhetsz el az alakformálás terén, akár már az első alkalom után is. A ReCell kezelés 3 különböző technológia segítségével segít megszabadulni a bőrhibáktól és újra feszessé teszi a megereszkedett, rugalmatlan bőrt.

Kezdd el időben az alakformálást és légy önmagad legjobb verziója jövő nyárra a WinShape alakformáló kezelések segítségével! Tudj meg többet kezeléseinkről és jelentkezz be esztétikai központunkba még ma!