Ma már számtalan alakformáló kezeléssel találkozhatunk, melyek különböző technikákkal és technológiai innovációkkal segítenek az alakformálásban, bőrfiatalításban és bőrfeszesítésben testünk bármely részén. Azonban az már kevésbé köztudott, hogy a kezelések milyen technológiákból és hogyan épülnek fel, valamint, hogy minek köszönhető az azonnali változás.

A Winshape alakformálás technológiai felépítése

A ReCell alakformáló gép egyedülállósága 3 különböző technológiából tevődik össze: a Tecar hullám, az ultrahang és a fókuszált lökéshullám. 

A Tecar hullám lehetőséget nyújt a bőr mélyebb rétegeibe való behatolásra és aktív összetevők, mint a hyaluronsav, hatékony bejuttatására a sejtek és a bőrszövet roncsolása nélkül. A Tecar hullám nagy frekvenciájú rádióhullámokat generál, ezáltal a hatóanyagok mélyebb rétegekbe való behatolása mechanikai és magas nyomás nélkül elérhető. Így a felbontott zsír gyorsabban eltávolítható a szervezetből, gyorsíthatók az anyagcsere folyamatok. 

Az Recell által alkalmazott alacsony frekvenciájú ultrahang  2,5 cm mélyre képes hatolni a bőr felszínétől, a test bármely részén. Ez a mélység biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot és a mélyebb szöveti állomány károsodásának elkerülését. 

A fókuszált lökéshullámok következtében a kezelt területen a vérkeringés fokozódik és a szövetek cirkulációja és anyagcseréje is javul. Továbbá a fókuszált lökéshullám előnyei közé tartozik, hogy a feloldott salakanyagokat a nyirokkeringés segítségével elvezeti a kezelt területről.

A 3 technológiának köszönhetően a ReCell készülékkel 3 fajta kezelés végezhető egy időben, így egy alkalom is hatékony kezelést biztosít amellett, hogy a kezelés időtartama is csökkenthető.

Lifting hatás már az első kezelés után – hogyan?

A kötőszövetekben felhalmozódó víz a nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életmód, a stressz és a kevés folyadékbevitel miatt kocsonyás állagúvá válik. 

A kezelés feloldja kocsonyás folyadékot és újra folyékony halmazállapotúvá alakítja. A folyadék feloldódik a szövetek és izmok közül, a felesleges víz távozik a szervezetből és a kezelt testrész látványosan átalakul, így a lifting hatás azonnali és látványos folyamat már az első kezelés után. A kezelés látványos eredményt nyújt fogyás vagy szülés után visszamaradt lógó bőrfelületek esetén is.

Mely területeken alkalmazható a kezelés?

A ReCell technológiát helyspecifikusan lehet alkalmazni azokon a testtájakon, ahol a leginkább szükség van a változásra vagy szeretnénk kezelni.

A kezelés alkalmazható a has területén, ahol a lökéshullámok feloldják a zsírt, stimulálják a sejtfolyamatokat, gyorsítják az anyagcserét és eltávolítják a felesleges vizet a kötőszövetek közül. 

A karon való alkalmazás során, a bőrben lévő felesleges folyadék testből való eltávolításának köszönhetően a kötőszövetek visszanyerik tapadásukat és rugalmasságukat. 

Alkalmazható a külső és belső combon és a comb felső részén is, ahol rendkívül látványos bőrfeszesítő eredmények érhetők el,  a cellulit megszüntetésében és a lifting hatás elérésében is a lökéshullámoknak köszönhetően. 

Valamint a kezelés alkalmazható a fenéken is, ahol a 3 technológia kombinációjának köszönhetően látványos alakformáló, bőrfeszesítő eredményekkel számolhatsz, a cellulit kezelése és a lifting hatás elérése mellett.

Ismerd meg Te is a ReCell technológiát vagy jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra!