Látogass el új bemutatószalonunkba,  ahol Magyarország legmodernebb, innovatív kezeléseit próbálhatod ki, melyeknek hatása azonnal és látványosan érzékelhető, már egy kezelés után is, ráadásul mindezt teljesen fájdalommentesen.

Nagyanyáinktól gyakran hallottuk azt a népszerű női intelmet, hogy „a szépségért szenvedni kell”, azonban a modern technológiáknak köszönhetően többé nem kell, hogy így legyen.

Ismerd meg  kedvenc kezeléseinket, melyeket Te is kipróbálhatsz a bemutatószalonunkban

 

Winshape – az alakszobrászat mestere

Egyik test sem tökéletesen szimmetrikus, minden nőnek más a problémás területe. A ReCell innovatív technológiája képes olyan irányított alakformálásra, mellyel az apró egyenetlenségeket egyénre szabva, helyspecifikusan korrigálhatjuk. Ezzel a WinShape technológia a legmodernebb technológiát kínálja, mely már-már alakszobrászattá forradalmasította az alakformálást! Tökéletes megoldást nyújt, ha már az első alkalommal látványos eredményeket szeretnél látni, akkor is, ha az évek alatt lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni, és akkor is, ha a rendszeres testmozgás mellett szeretnéd tökéletesíteni alakod.

 

Próbáld ki a WInshape kezelést, ha

a helytelen életmódban eltöltött évek hatásait szeretnéd korrigálni

az évek alatt lerakódott zsírpárnáktól szeretnél megszabadulni

a szülés, vagy nagyobb fogyás utáni hatásokat szeretnéd eltüntetni

rendszeres mozgás mellett, a test természetes asszimmetriáit szeretnéd korrigálni

tested tökéletesíteni, bőröd feszesíteni szeretnéd

 

A német MedDrop Technology és a svájci Arivine Pharma új korszerű eljárása egyedülálló a világon. Titka a nem-invazív, szelíd bőrfiatalító ​​rendszerben rejlik, aminek során az eszköz úgy juttatja a hatóanyagot a bőr mélyére, hogy közben hozzá sem ér. Előnye, hogy azonnal látható, látványos eredményeket tapasztalhatsz meg vele, valamint egy rugalmasan alkalmazható, fájdalom- és kockázatmentes anti-aging megoldást ismerhetsz meg, amit akár az ebédszünetedben is kipróbálhatsz.

Hozd magaddal a párodat is, hiszen Seyo TDA a férfiak bőrápolására is speciális figyelmet fordít. A férfiak bőrének PH értéke teljesen eltér a hölgyekétől, így kezeléseink során speciálisan férfiak számára kifejlesztett szérumokat és termékeket használunk bemutatószalonunkban. A tudatos bőrápolás a férfiak számára is elengedhetetlen, hiszen bőrüket rengeteg irritáció éri a mindennapok során, valamint igényel olyan aktív hidratálást, melyek a nőknek kifejlesztett kozmetikumokban megtalálhatóak. Art Med Aesthetica bemutatószalonunkban a szép bőr többé nem csak a nők kiváltsága.

 

Próbáld ki a SEYO TDA kezelést,

ha sokféle kezelést kipróbáltál már, de a várt eredmény elmaradt,

ha bőröd érzékeny, és ezért eddig nem mertél kipróbálni kockázatos anti-aging kezeléseket,

ha a rohanó életritmusod miatt nincs alkalmad időigényes kezeléseket kipróbálni,

ha a mindennapi stressz meglátszik az arcbőrödön, és szeretnéd ezt a folyamatot visszafordítani,

ha igényes vagy magadra és az arcbőrödre, és egy minőségi, megbízható anti-aging megoldást keresel.

Gyere el Te is 2. kerületi bemutatószalonunkba, és tapasztald meg Te is a fájdalommentes, innovatív kezelések új világát!

 

Kapcsolat és bejelentkezés:

www.winshape.hu/kapcsolat/