Szépségipari szakemberként Te is folyamatosan keresed az innovatív szépségipari megoldásokat?

Akkor engedd meg, hogy bemutassuk Neked az egyik legújabb innovációt a ReCell-t, mely fájdalommentes alternatívát nyújt az alakformálás területén, mindezt mellékhatások nélkül!

Hallottál már a tecar hullámról és az elektromágneses lökéshullám terápiáról? Ha nem, akkor kérd  ingyenes e-book-unkat partnercsomag ajánlatainkról, mely bővebb felvilágosítást ad.

A világon elsőként a ReCell alakformáló gép alkalmaz olyan megoldást, amely 3 technológia jótékony hatásait ötvözi egyetlen gépben. A Tecar hullám, az Ultrahang, valamint a Lökéshullámok együttes használatával kimagasló és látványos eredmények érhetők el már az első kezelést követően. Egyetlen kezelés alkalmával 3 különböző hatás érhető el, ezáltal lerövidíthető a kezelés időtartama is.

Tecar hullám

A WinForm Medical Engineeering szakértői megalkották azt a frekvenciát, amelynek segítségével a sejtek roncsolása nélkül lehetséges a bőr mélyebb rétegeibe hatolni. A módszer lehetővé teszi, hogy nagy molekulatömegű, aktív összetevőket juttassunk a sejtek közötti térbe anélkül, károsítanánk a sejteket, illetve a bőrszövetet.
A Tecar hullám használata radikálisan megkönnyíti az alacsony és nagy molekulatömegű aktív összetevők – mint a hyaluronsav vagy különböző fibrinolitikumok – bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe.

Ultrahang

Minél alacsonyabb frekvencián működik az ultrahang technológia, annál mélyebbre hatolhatunk vele a bőr szöveteinek mélyére. A ReCell által használt frekvencia 3mhz-en működik, ezáltal bizonyítottan, pontosan 2,5 cm mélyre képes hatolni a bőrfelszín alá, bármelyik testtájról is legyen szó.
Ezáltal minden kezelést a lehető leghatékonyabban, mégis teljesen biztonságosan végezhetünk, hiszen garantáltan nem károsítjuk a belső szerveket és a mélyebben lévő szöveti állományt.

Lökéshullám

Ez a fajta elektrostimuláció soha nem tapasztalt eredményekre képes. Segítségével beindítható a metabolizmus folyamata, gyorsítja az anyagcserét, mindezt teljes biztonság mellett. A fizikai energiák a gyógyászatban is jól hasznosíthatók. Ilyenek a lökéshullámok is. Lökéshullám-terápia alkalmazásakor az emberi testen kívül akusztikus energiát generálunk, amit célzottan, a környező szövetek károsítása nélkül a kezelendő területre vezetünk. A lökéshullámok a szövetekben elnyelődve gyógyító folyamatokat indítanak el.

A ReCell használatával nem csak egy innovatív, a világon egyedülálló technológia áll majd szalonod rendelkezésére, de partnerprogramunknak köszönhetően céljaid elérésében is segítünk. Egyedi gépbérlési és kipróbálási lehetőségekkel, exkluzív ajánlatokkal és marketing támogatással segítjük partnereinket abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Kérj egyedi ajánlatot, és élj a WinShape nyújtotta előnyökkel.

Milyen problémákra nyújt megoldást a ReCell?

  • cellulit kezelése
  • szülés okozta elváltozások visszaállítása
  • striák eltávolítása
  • hegek halványítása
  • bőr rugalmasságának visszaállítása
  • bőrhibák eltávolítása

 

Egyedülálló garanciális feltételek az elégedett felhasználókért

Az egész világon példátlan módon, a WinShape gyártója, a WinForm Medical Engineeering 5 év teljeskörű garanciát kínál gépeire. Csatlakozz Te is az egyre bővülő felhasználói körhöz, és élvezd a WinShape nyújtotta előnyöket. Brazília, Olaszország, Lengyelország és az Arab Emirátusok után Magyarországra is megérkezett a WinShape innovatív technológiája, melynek használatával kiemelkedő eredményeket érhetők el már a legelső kezelést követően is.

Már Magyarországon is elérhető a WinShape innovatív alakformáló kezelése, mellyel szalonod olyan egyedülálló kezelést nyújthat Vendégeidnek, amit csak Nálad kaphatnak meg!

Tudj meg többet a ReCell gépről és WinShape partnerprogramunkról,

vagy kattints a linkre, töltsd ki az oldal alján található formot, és kérd ingyenes e-book-unkat partnercsomag ajánlatainkról, mely bővebb felvilágosítást ad.