A nők közel 90%-át érinti élete során a narancsbőr problémája. Különösen akkor kezdünk el vele igazán foglalkozni, amikor a nyári időszakban a fürdőruhák és rövidnadrágok szabadon hagyják a kényes testrészeket. A narancsbőr kialakulására egyes emberek genetikailag is érzékenyebbek, azonban megjelenésük sokszor a helytelen életmódunkra figyelmeztet, így nem árt érteni az intő jelekből, már a kezdetekkor. Tévhit, hogy csak azok lehetnek narancsbőrösek, akik túlsúllyal küzdenek, a vékonyabb testalkatúakat ugyanúgy érintheti a probléma.

 

Mi áll a narancsbőr hátterében és mit tehetünk ellene?

A helytelen és rendszertelen táplálkozás, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás és sok stressz elősegíti a narancsőr kialakulását.

Az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás, az elegendő folyadékbevitel, a váltott hideg-meleg vizes zuhany és szaunázás mind segítenek a narancsbőr elleni harcban. A szakértők szerint érdemes kerülni a fehér cukrot és a koffein tartalmú italokat, viszont érdemes sok zöldséget-gyümölcsöt fogyasztani, amely erősíti a kötőszövetet és fokozza a méregtelenítést.

Néha azonban csupán az életmódváltás nem elég és professzionális segítségre is szükségünk lehet a gyorsabb és jobb eredmény eléréshez. A Winshape egyedi technológiájának köszönhetően, a kezelés során bejuttatott Tecar hullámok segítségével látványos eredményeket érhetünk el a cellulit – azaz narancsbőr – kezelésében. A kezelés fájdalommentes alternatívát jelent az alakformálás területén, az eredmény pedig puha, cellulit mentes bőr. Érdemes már kezdeti stádiumban foglalkozni a narancsbőrrel, hiszen sokkal gyorsabb visszafordítható még ebben az esetben.

Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni a Winshape forradalmi cellulit elleni kezelését jelentkezz be szakembereinkhez és zárd a nyarat magabiztosan, csúcsformában.