Régóta küzdesz a felesleges kilókkal? Kipróbáltál már számos diétát és csodabogyót, de egyik sem hozta meg az áttörést. Számos oka lehet annak, hogy miért nem tudunk megszabadulni a nem kívánt súlyfeleslegtől. Nézzük őket sorban.

 

  1. Motiváció hiánya

 

Megvan a kialakított edzésterved, előre megtervezted az étrended, már egy új edzőruhát is vásároltál, hogy hátha így nagyobb kedvvel vágsz neki a küzdelemnek, de valójában nem született meg az igazi elhatározás a fejedben, mert nincsen, ami belülről motiváljon? Lehet csak mások elvárásait szeretnéd teljesíteni azzal, hogy karcsúsodni akarsz, vagy éppen a körülötted élő embereken nem látod a támogatást, ezért ellaposodik a motivációd? Elsődleges önmagunkban megtalálni és papírra vetni miért is akarjuk leadni a felesleget. Egészségügyi okai vannak, vagy csak esztétikai? Bármelyik is legyen az elsődlegesen a saját motivációnk, ami a siker záloga lehet.

  1. Feldolgozott élelmiszerek

 

Lehet, hogy a cukrot és a fehérlisztet már száműztük a polcokról, azonban rengeteg olyan termék van, ahol rengeteg sót, zsírt vagy nátriumot adnak az élelmiszerekhez. Az emberek sokkal többet és gyorsabban tudnak megenni a feldolgozott élelmiszerekből, legyen akár sonka, sajt vagy bármilyen más rosszabb minőségű alapélelmiszer, így már azzal változtatni tudunk, ha próbálunk minőségi élelmiszerből kevesebbet fogyasztani.

 

  1. Stressz

 

A krónikus, azaz állandó stressz a betatrophin nevű fehérje termelését ösztönzi, amely korlátozza a szervezet zsírlebontó képességét, ezáltal a zsírégető folyamatok lelassulnak szervezetünkben. A kiegyensúlyozott életvitel és lelki egészségünk elengedhetetlen ahhoz, hogy testünk is megfelelően működjön. Arról nem is beszélve, hogy míg egyesek úgy reagálnak a stresszre, hogy gyomruk igazán picire zsugorodik és egy falat sem megy le a torkukon, addig sokan a megnövekedett stressz evéssel vezetik le. Próbálunk belső békére és harmóniára találni, így a fogyás is könnyebben fog menni.

 

  1. A korral lelassul az anyagcsere

 

Szervezetünk anyagcseréje a kor előrehaladtával lassulni kezd, testünk pedig azt érzékeli, hogy nem kap elég tápanyagot, is raktározásra rendezkedik be. Ez elsősorban a has, fenék és comb tájékán felhalmozódó zsírpárnácskákban mutatkozik meg. Bár az egészséges táplálkozás és a testmozgás mind katalizátorai a fogyásnak, nem árt, ha olyan speciális segítséget is igénybe veszünk, mint a WinShape fájdalom nélküli alakformáló kezelése, mely testszobrászattá emelheti az alakformálást. A ReCell technológia különlegessége, hogy három különböző kezeléstípus ötvözetével egyszerre több problémára is megoldást nyújt.